Thursday, February 7, 2013

My everyday make-up

A little beauty talk about my everyday make-up routine.
Underneath it all. The Yxes eyelash serum has done miracles for my lashes! And I use eye cream too but  it`s stuck under the bathtub... bummer!
Foundation is from Giorgio Armani, I fell in love with that a few years ago and have been loyal ever since! Pricey but they last quite long and cover perfectly! Inside the Chanel case is an illuminating powder with shimmer.
For the eyes... I use only mascara (Hypnose Doll Eyes is my fav at the moment) daily, but every once in a while when I want to perk things up I use the Loreal Superliner eyeliner or The Body Shops eyeshadow.
And for the lips... Either lip gloss from Sothys (amazing on the lips) /The Balm or lipstick from M.A.C Creme d`Nude/Lancome L`Absolu Rouge. 

6 comments:

  1. Leidsin uue lemmiku jumestuskreemi- YSL Touche Eclat Teint Foundation. Sain I.L.U poest testri. Tõenäoliselt kavatsen selle endale soetada ka :) Mul eriti talvel kuiv nahk ja see on nii kauni ja loomuliku tulemusega, katab hästi ning püsib peal ka. Teiseks, YXES on tõesti imeline toode. Mind aitas ka väga väga palju!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Armani jumestuskreemi tutvustus kõlaks mul umbes samamoodi :) Mul on ka päris kuiv nahk ja see kuidagi toimib ilusti ja katab kõik kenasti ära.

      Delete
  2. Ma nüüd lõpuks soetasin ka selle YXES'i. Paar nädalat tagasi, aga tulemusi pole. Võibolla sellepärast, et ma unustan seda pooled või enamad päevad kasutada? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selles võib asi tõesti olla :P Ma olen ikka regulaarselt ja igapäevaselt kasutanud ja ikka mitu kuud juba ja ei kavatse nii pea loobuda, kuigi vahepeal soovitatakse pausi pidada.

      Delete
  3. Väga põnev postitus - isegi fännan Yxes'i seerumit juba 6 kuud ja tulemus on mega ;) Tahtsin uurida, kas oled proovinud Mac Fix+? (igaljuhul soovitan - olen ise väga rahul selle tootega). Kui saab "soovilugu" siis huvitaks väga postitus "What's in my purse" :D igaljuhul edu sulle ja et sulg ikka kergel kulgeks ;)
    Piret

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suured tänud Sulle! :) Nii tore on tagasisidet saada. Mac Fix+ ise soetanud ei ole aga meenub, et mõnikord mõni meikar on kasutanud, kui on pildistamiseks meiki tehtud ja siis on küll väga positiivse mulje jätnud see toode. Soovilugu ikka saab ja katsun selle lähiajal ära teha :)

      Delete